loading

Оригинални аксесоари за новия Opel Grandland

  • Елегантни и функционални багажници за покрива и вратата на багажника
  • Алуминиеви степенки, преградни решетки и мрежи за багажното отделение
  • Стелки за багажник и протектори срещу кал
  • Универсални решения FlexConnect за интериора
  • Аксесоари за зареждане на хибридни автомобили

 

Рюселсхайм. Дързък и изчистен дизайн с характерната предница Opel Vizor, в добавка с топ технологии и модерен и комфортен интериор, включващ дигиталния кокпит Pure Panel – това са отличителните черти на новия Opel Grandland.

Многобройните оригинални аксесоари на Opel, с които клиентите могат допълнително да надградят водещия SUV на марката, са също толкова елегантни и изключително практични. Специално изработени аксесоари и избрани продукти от водещи на пазара партньорски компании ще направят новия Grandland още по-уникален и комфортен. Изборът включва декоративни елементи, функционални системи за транспортиране, осигуряващи комфорт при пътуване и безопасност. А с модерните аксесоари за зареждане на Opel, водачите на хибридните модели Grandland са оборудвани за всякакви ситуации.

Безопасно и сигурно: специални багажници и системи за превоз на товар

Оригинални аксесоари за новия Opel GrandlandАко собствениците на Grandland искат да пътуват на почивка с цялото си семейство или да носят спортно оборудване, дори багажното отделение на автомобила с вместимост до 1 652 литра, може да се окаже недостатъчно. Ски или къмпинг екипировка се налага да се транспортира отделно заради извънредните размери. Точно за тези случаи Opel предлага избор от универсални аксесоари и системи. С разнообразните автобокс багажници на Opel за ски, сноуборд и велосипеди, създадени специално от партньора на марката Thule, собствениците на Grandland могат да бъдат спокойни че разполагат с допълнително място за съхранение на багажа. Спортното оборудване може да се разполага удобно и преди всичко безопасно. Багажниците за монтаж на теглича позволяват поставянето на до два велосипеда.

За по-удобен достъп до багажниците върху покрива на автомобила се предлагат алуминиеви степенки, които прилепват плътно под вратите в разстоянието между предните и задните колела. Изработени от неръждаема стомана те не само са устойчиви, но и привличащи погледите, като по този начин подчертават спортно-елегантния външен вид на новия SUV. Гумени шипчета осигуряват стабилна основа и не позволяват плъзгане на крака дори при мокро или влажно време. Включените в гамата аксесоари предпазни калници и протектори се предлагат в комплект по два броя за предната и задната част на автомобила. Те предпазват боята от кал, камъни, пясък или сняг и в същото време подчертават екстериора на Grandland.

Ако искате да поддържате колата си чиста след пешеходна или велосипедна обиколка из гори и поля, разполагате с практична стелка, тип вана за багажното отделение на новия Opel Grandland. Със своя висок, стабилен ръб и покритие против приплъзване тя не само предпазва от замърсявания и влага, но и поддържа багажника подреден. Благодарение на преградната решетка отделяте багажа или дори домашните любимци, като обезопасявате пътуващите с вас пътници в колата. Преградата се прикрепя зад подглавниците на втория ред седалки.

Чисто и подредено: интериорни решения от FlexConnect

Оригинални аксесоари за новия Opel GrandlandЗа купето на новия Grandland се предлагат различни решения от FlexConnect за вашето удобство по  време на пътуване - закачалки за дрехи и аксесоари, стойки за таблети и чаши, както и сгъваеми маси. Те правят по-комфортно гледането на филми и дават възможност за работа с компютър за пътниците в автомобила.

Приставките FlexConnect за таблети се фиксират към основния носач, който е монтиран на подглавниците на предните седалки и лесно се свалят от там.

Opel предлага практични аксесоари за зареждане за всички, които предпочитат да шофират електрически и хибридни автомобили без отделяне на вредни емисии в атмосферата. Оборудването включва кабел за зареждане в режим 3 и подходяща чанта за съхранение, както и универсално зарядно устройство с три адаптера в комплекта:

  • Щепсел CEE-16 (3-фазен) за индустриални контакти (AC);
  • Тип EF щепсел за домакински контакти;
  • Щепсел тип 2 за обществени зарядни станции;

 

По този начин шофьорите на Grandland Hybrid са добре подготвени за всички възможности за зареждане.

Други стилни и практични аксесоари за новия Opel Grandland и много други модели автомобили на марката са достъпни за поръчка онлайн или от дилърите на Opel в страната.

НАЧАЛО